GPS og flådestyring

hilfe bei bachelorarbeit

Assistance til valg og indkøb af det rigtige
flådestyrings- og GPS udstyr,
som passer til netop din virksomhed.

Står du som vognmand, distributør eller håndværker foran beslutningen om at du gerne vil have bedre styr på dine køretøjer i dagligdagen og skal til at indkøbe GPS og flådestyringssystem er der god grund til at tænke sig grundigt om. Der er normalt tale om en stor investering og systemet man ender med at vælge vil altid kræve en vis mængde uddannelse af alle ansatte. Derfor er det meget vigtigt at få valgt et godt og passende system allerede i første forsøg.

For det første er det en god ide at få lavet en egentlig behovsafklaring og præcist finde ud af hvilke funktioner det er man efterspørger. Dernæst er det en god ide at overveje hvor mange penge et system må koste i anskaffelse og i den daglige drift, der er nemlig mange faldgruber forbundet med at finde det rigtige system der passer til netop din forretning.

Der er rigtig mange udbydere på markedet og mange sælgere der gerne vil sælge rigtig mange gode funktioner som kørselsmønster, lastvægt, nærmeste bil, nærmeste kunde o.m.a. – det er bare ikke sikkert du har behov for alt hvad der tilbydes og et er sikkert jo flere funktioner jo dyrere værktøj.

AL-kon tilbyder uafhængig eksperthjælp

AL-kon tilbyder dig en uafhængig og kompetent eksperthjælp i dit valg af det rette udstyr. AL-kon har mange års erfaring med multiple flådestyringsværktøjer og kender de fleste mærker på markedet indgående. I samarbejde med kunden laver vi en præcis foranalyse af hvilke funktioner der vil være brugbare og realistiske for virksomheden og som afleveres til kunden i rapportform.

Rapporten med foranalysen indeholder så vidt muligt altid to alternative producenter hvis løsninger dækker de ønskede funktioner og som AL-kon foreslår der indledes forhandlinger med. Rapporten klæder virksomheden på til de videre forhandlinger med at vælge det rigtige udstyr.

Vi tilbyder selvfølgelig også en rolle som bisiddere i de videre forhandlinger. Ved at have en rådgiver fra AL-kon med fra starten af din proces omkring bestilling af GPS udstyr m.v. opnår du følgende fordele:

  • Solidt forarbejde omkring virksomhedens reelle behov for flådestyring, som giver dig bevisthed om, hvad der er enten “Need” eller “Nice to have”
  • Analyse rapport med gennemgang af virksomhedens behov og løsning heraf. Der foreslås altid mindst to mulige leverandører og en gennemgang af forskellene ved deres produkter
  • Sikkerhed for, at man får det produkt man ønsker – hverken mere eller mindre
  • Vi kender markedet, hvilket er din sikkerhed for, at vi holder prisen så lav som muligt
  • Sikkerhed for, at udstyret lever op til forsikringsselskabernes krav, hvilket kan give nedsættelser i forsikringspræmien

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed kan du kontakte os på: info@AL-kon.dk eller ringe til +45 31 123 888