Sikring af personbiler

dissertation help

Rådgivning vedrørende sporingsudstyr til kostbare privatbiler mv.

Forsikringsbranchen stiller krav om GPS og overvågning når bilens værdi overstiger et bestemt beløb. Det kan i sig selv være rigtig fornuftigt. Af samme årsag tilbyder mange autoforhandlere at kunden kan få en monteret boks med i handlen når man anskaffer sig en ny bil. Andre gange må kunden få en boks eftermonteret.

I alle tilfælde kan der være meget stor forskel på kvaliteten af de GPS bokse der er på markedet og den logistik der omgiver produkterne. Af samme grund er der mange faldgruber man bør undgå i GPS “Junglen”.

Problemerne omkring valg af udstyr mv. kan være:

  • Bokse der mangler de fornødne godkendelser.
  • Manglende produktkendskab på det værksted hvor boksen monteres kan senere give fejl på bilen, eller boksen kan i sig selv være fejlbehæftet.
  • SIM kortet kan være uegnet til GPS sporing.
  • Mangler hos tilknyttet alarmcentral kan være fatal hvis bilen stjæles.

Derfor rådgiver og uddanner AL-Kon forsikringsselskaber og autoforhandlere m.fl. så de ved hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med de mange nye produkter der konstant kommer på markedet. AL-Kon har stor erfaring i undervisnings og foredragsvirksomhed overfor netop auto- og forsikringsbranchen og vi er vant til at undervise på en måde som kort og let fatteligt skitserer vores fagområde.

I forlængelse af ovenstående tilbyder AL-Kon også at fungere som godkendende instans for forsikringsbranchen ved at kvalitetssikre de enkelte GPS produkter og producenter. Vi kan hjælpe det enkelte forsikringsselskab med alt fra produktudvikling over til at opsætte fornuftige retningslinier for brugen af GPS samt kvalitetssikre de forskellige ydelser og produkter for forsikringsselskabet selv eller deres kunder i forbindelse med valg af:

  • GPS udstyr
  • Kontrolcentral, herunder europæisk dækning
  • Krav til teleoperatør og SIM kort
  • Produktudvikling ift. nye tiltag og alternative løsninger og anvendelsesmuligheder i et marked der er under konstant forandring.

Har I lyst til at vide mere eller har I nogen spørgsmål til hvordan AL-Kon kan bidrage positivt til Jeres fremtidige GPS strategi så kontakt os venligst på
tlf. +45 31 123 888 eller info@AL-kon.dk